Πλήρως ανασυρόμενες
γκαραζόπορτες οροφής

Η εταιρεία μας σας προσφέρει τις μονοκόμματες γκαραζόπορτες οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν ομαλά και αθόρυβα, να συνδυάζονται με μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ (παράθυρα, χερούλια, πλαϊνές πόρτες γκαράζ, ανθρωποθυρίδες κλπ) και να είναι εύκολες στη χρήση, ακόμη και στις χειροκίνητες εκδόσεις τους.

Ανήκουν στον τύπο της πλήρως ανασυρόμενης (retractable) μονοκόμματης γκαραζόπορτας οροφής - τον πλέον εξελιγμένο της κατηγορίας- και συνεπώς είναι κατάλληλες για χειροκίνητη αλλά και αυτόματη χρήση.

Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες της προσφέρουν απαράμιλλη αντιδιαρρηκτική προστασία χάρη στη μοναδική περιστροφική ασφάλεια που στερεώνει τις γωνίες των φύλλων της πόρτας στο πλαίσιο κι έτσι κλειδώνει με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια απ΄'ότι οι συμβατικές κλειδαριές με ράβδο.

Το άνοιγμα της πόρτας λοστό καθίσταται πρακτικά αδύνατο. Με έναν προαιρετικό πρόσθετο εξοπλισμό που μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα και μόνοι σας η πόρτα κλειδώνει και πάνω.

Η επιχείρηση maximiadis δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών με εξειδίκευση στις Γκαραζόπορτες.

Τα προϊόντα μας : μικρά οικιακά ρολά, παντός τύπου, γκαραζόπορτες, ρολά καταστημάτων, χώρων στάθμευσης ,ρολά βιομηχανικής χρήσης Ρολά Ασφαλείας, Επισκευές ρολών. Η τεχνογνωσία που κατέχουμε στην κατασκευή και επισκευή σε γκαραζόπορτες, μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε τα προϊόντα στις δικές σας απαιτήσεις και επιθυμίες.

Εξυπηρετούμε άμεσα από όπου μας ζητηθεί, 24 ώρες, στις πιο ασυναγώνιστες τιμές. Κύριο μέλημά μας είναι η υψηλή ποιότητα ώστε να διασφαλίζεται η μεγάλη διάρκεια ζωής τους και η καλύτερη απόδοση, διατηρώντας χαμηλά το κόστος αγοράς.

Χαρακτηριστικά
και οφέλη

Θερμομόνωση

Η θερμομόνωση που προσφέρει μια πόρτα αποτελεί στη σύγχρονη εποχή ένα σημαντικό παράγοντα επιλογής. Τα panels και κατ’ επέκταση οι βιομηχανικές πόρτες GDM επιτρέπουν ελάχιστη μετάδοση και απωλειών θερμότητας προς το εξωτερικό περιβάλλον διασφαλίζοντας μέγιστη οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας.

Ηχομόνωση

Η ηρεμία αποτελεί πολλές φορές σημαντικό παράγοντα επιτυχίας και αποτελεσματικότητας στο χώρο εργασίας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την επιλογή της πόρτας GDM αφού μπορεί να παράσχει σημαντική ηχομείωση. Οι μετρήσεις ηχομείωσης όπως και όλων των συντελεστών απόδοσης έχουν γίνει σε εγκεκριμένα εργαστήρια και σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει η αντίστοιχη Ευρωπαϊκή οδηγία.

  • Εγκατάσταση - επισκευή Ρολά Ασφαλείας
  • Εγκατάσταση - επισκευή γκαραζόπορτες
  • Εγκατάσταση - επισκευή μικρά οικιακά ρολά
  • Εγκατάσταση - επισκευή ρολά καταστημάτων
  • Εγκατάσταση - επισκευή χώρων στάθμευσης
  • Εγκατάσταση - επισκευή ρολά βιομηχανικής χρήσης
  • Εγκατάσταση - επισκευή πόρτες και ρολά πυρασφάλειας
  • Εγκατάσταση - επισκευή γυάλινες πόρτες
  • Εγκατάσταση - επισκευή μπάρες
  • Εγκατάσταση - επισκευή πτυσσόμενες πόρτες