Πολύσπαστη πόρτα οροφής GDM
Από Panels πολυουρεθάνης

αποτελεί ένα εξαιρετικό προϊόν το οποίο μπορεί να λειτουργεί για μακρό χρονικό διάστημα χωρίς καθόλου προβλήματα. Κι αυτό διότι για την κατασκευή του χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες άριστης ποιότητας από απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό. Ταυτόχρονα τα τμήματα σχεδιασμού και ανάπτυξης καθώς και το τμήμα ποιότητας διασφαλίζουν ακόμη περισσότερο όταν και εφόσον αυτό χρειαστεί.

Έτσι είστε σίγουροι ότι η γκαραζόπορτά σας θα λειτουργεί για πολλά χρόνια με ελάχιστη ετήσια συντήρηση και μηδαμινά προβλήματα.

Κάθε πολύσπαστη πόρτα είναι σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας σε μια μεγάλη γκάμα διαστάσεων και κατασκευών συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα λειτουργίας και αισθητικής.

Για εμάς δεν υπάρχουν εμπόδια, δεν υπάρχουν κανόνες στην κατασκευή τυποποιημένων διαστάσεων. Με την GDM είστε σίγουροι πως η πόρτα σας θα κατασκευασθεί στις ακριβείς διαστάσεις του ανοίγματος και θα ταιριάζει με το υπόλοιπο κτίριο τόσο κατασκευαστικά όσο και χρωματικά

Όταν η επιθυμία σας είναι να έχει η πόρτα σας στην εσωτερική της πλευρά ομοιόμορφη όψη η Maximiadis garage doors έχει τη λύση για εσάς.

Παρ’ όλο που στην εσωτερική πλευρά της πόρτας οι οδηγοί και τα εξαρτήματα είναι γαλβανιζέ ενώ την ίδια στιγμή τα panels είναι σε στάνταρτ απόχρωση RAL 9002 εμείς σας δίνουμε τη δυνατότητα επιλογής βαφής οδηγών και εξαρτημάτων στην ίδια απόχρωση των panels με μια μικρή λογική επιβάρυνση. Δεν έχετε παρά να το ζητήσετε και εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε την επιθυμία σας πράξη.

Ένα από τα σημαντικά ζητήματα είναι η ασφάλεια που θα σας παρέχει η πολύσπαστη πόρτα.Η πολύσπαστη βιομηχανική πόρτα  GDM είναι ένα προιόν στιβαρό και ανθεκτικό σε παραβιάσεις αφού είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένη εν θερμώ ατσαλολαμαρίνα Ζ140 κρατώντας μακριά ανεπιθύμητους επισκέπτες.  Επιπλέον ο τρόπος σχεδιασμού της δεν επιτρέπει την εύκολη παραβίαση της

Χαρακτηριστικά
και οφέλη

Θερμομόνωση

Η θερμομόνωση που προσφέρει μια πόρτα αποτελεί στη σύγχρονη εποχή ένα σημαντικό παράγοντα επιλογής. Τα panels και κατ’ επέκταση οι βιομηχανικές πόρτες GDM επιτρέπουν ελάχιστη μετάδοση και απωλειών θερμότητας προς το εξωτερικό περιβάλλον διασφαλίζοντας μέγιστη οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας.

Ηχομόνωση

Η ηρεμία αποτελεί πολλές φορές σημαντικό παράγοντα επιτυχίας και αποτελεσματικότητας στο χώρο εργασίας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την επιλογή της πόρτας GDM αφού μπορεί να παράσχει σημαντική ηχομείωση. Οι μετρήσεις ηχομείωσης όπως και όλων των συντελεστών απόδοσης έχουν γίνει σε εγκεκριμένα εργαστήρια και σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζει η αντίστοιχη Ευρωπαϊκή οδηγία.

Είναι σημαντικό μια πόρτα βιομηχανικής χρήσης μεγάλων διαστάσεων να καταπονείται το λιγότερο δυνατόν από τη χρήση της (άνοιγμα-κλείσιμο) εφόσον αυτό είναι εφικτό. Γι αυτό το λόγω σε κάθε βιομηχανική πόρτα που κατασκευάζουμε  μπορεί να προσαρμοστεί μια ανθρωποθυρίδα πεζών όπου επιτρέπει ελεύθερα την διέλευση. Μπορεί να κατασκευαστεί σε μέγιστο πλάτος 1200mm και φυσικά να γίνει με χαμηλό κατωκάσι ώστε να μην εμποδίζει την διακίνηση εμπορευμάτων όποτε αυτή γίνεται με μηχανικά μέσα.

Επίσης μπορεί να φέρει παράθυρα, κλειδαριές ασφαλείας μηχανισμό αυτόματου κλεισίματος, μπάρα ασφαλείας κλπ

Όπως σε όλες τις κατασκευές η Maximiadis garage doos διασφαλίζει ώστε η πόρτα πεζών (ενσωματωμένη ή όχι) να είναι πάντα προσαρμοσμένη σε ακολουθία με τη συνολική εμφάνισή (χρωματική ή κατασκευαστική της κυρίως πόρτας.

 

Με ειδικά σχεδιασμένα προφίλ κατασκευάζονται οι πόρτες με τα πάνελς αλουμινίου. Προσδίδουν τη μέγιστη διαθέσιμη επιφάνεια για φωτεινότητα με τη χρήση plexiglass μονού ή διπλού τοιχώματος τα οποία παρέχουν ασφάλεια τραυματισμού στη θραύση. Επίσης στα ίδια πάνελς αλουμινίου μπορεί να τοποθετηθεί σίτα η οποία διασφαλίζει τον απαραίτητο εξαερισμό του εσωτερικού χώρου.Τα πάνελς αλουμινίου μπορούν να συνδυασθούν άψογα με τα πάνελς πολυουρεθάνης έτσι που να επιτυγχάνεται η κάθε επιθυμία στις απαιτήσεις σχεδιασμού.

 

Τα πάνελς διατίθενται σε 2 εκδόσεις ( stucco και λείο) τελικής ανάγλυφης επιφάνειας την έντονη και την απαλή όπου το καθένα μπορεί να καλύψει το γούστο και την επιλογή σας.