Πολύσπαστη πόρτα οροφής GDM από Panels πολυουρεθάνης

Περιγραφή

Αποτελεί ένα εξαιρετικό προϊόν το οποίο μπορεί να λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα. Κι αυτό διότι για την κατασκευή του χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες άριστης ποιότητας από απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό. Ταυτόχρονα τα τμήματα σχεδιασμού και ανάπτυξης, καθώς και το τμήμα ποιότητας, το διασφαλίζουν ακόμη περισσότερο όταν και εφόσον αυτό χρειαστεί.

Έτσι είστε σίγουροι ότι η γκαραζόπορτά σας, θα λειτουργεί για πολλά χρόνια με ελάχιστη ετήσια συντήρηση και μηδαμινά προβλήματα.

  • Κάθε πολύσπαστη πόρτα είναι σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας σε μια μεγάλη γκάμα διαστάσεων και κατασκευών, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα λειτουργίας και αισθητικής.
  • Για εμάς δεν υπάρχουν εμπόδια, δεν υπάρχουν κανόνες στην κατασκευή τυποποιημένων διαστάσεων. Με την GDM είστε σίγουροι πως η πόρτα σας, θα κατασκευαστεί στις ακριβείς διαστάσεις του ανοίγματος και θα ταιριάζει με το υπόλοιπο κτίριο, τόσο κατασκευαστικά, όσο και χρωματικά.
  • Όταν η επιθυμία σας, να έχει η πόρτα σας στην εσωτερική της πλευρά, ομοιόμορφη όψη,  η Maximiadis Industrial Doors, έχει την λύση.
  • Παρ’ όλο που στην εσωτερική πλευρά της πόρτας, οι οδηγοί και τα εξαρτήματα είναι γαλβανιζέ, ενώ την ίδια στιγμή τα panels είναι στάνταρντ απόχρωση RAL 9002, εμείς σας δίνουμε τη δυνατότητα επιλογής βαφής οδηγών και εξαρτημάτων, στην ίδια απόχρωση των panels με μια μικρή και λογική επιβάρυνση. Δεν έχετε παρά να το ζητήσετε και εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε την επιθυμία σας πράξη.
  • Ένα από τα σημαντικά ζητήματα είναι η ασφάλεια που θα σας παρέχει η πολύσπαστη πόρτα. Η συγκεκριμένη βιομηχανική πόρτα GDM είναι ένα προϊόν στιβαρό και ανθεκτικό σε παραβιάσεις, αφού είναι κατασκευασμένη από γαλβανιζέ εν θερμώ ατσαλολαμαρίνα Ζ140, κρατώντας μακριά ανεπιθύμητους επισκέπτες. Επιπλέον, ο τρόπος σχεδιασμού της, δεν επιτρέπει την εύκολη παραβίασή της.

Συμπληρώστε την φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με συγκεκριμένη προσφορά.