Εύκαμπτες ταχυκίνητες πόρτες Μ2

Περιγραφή
  • Η πόρτα Μ2 αποτελείται από μεταλλίκη κατασκευή σε σχήμα Π και το εύκαμπτο συνθετικό φύλλο. Τα κατακόρυφα μέρη, αποτελούν τα κανάλια μέσα στα οποία κινείται το εύκαμπτο φύλλο-κουρτίνα.
  • Στο επάνω οριζόντιο τμήμα, υπάρχει ο μηχανισμός κίνησης. Στις ακμές των καναλιών, υπάρχει βουρτσάκι που μειώνει την τριβή της κουρτίνας.
  • Η ταχυπόρτα Μ2, κατασκευάζεται για μικρά και μεγάλα ανοίγματα. Η κουρτίνα διπλώνει σαν φυσαρμόνικα κάτω από τον μηχανισμό κίνησης, με την βοήθεια δύο ή τριών ιμάντων ανύψωσης. Το εύκαμπτο φύλλο αποτελείται από πολυεστερικό ύφασμα, επικαλυμμένο με βραδύφλεκτο PVC, υπάρχει δε η δυνατότητα επιλογής ορισμένων χρωμάτων. Σε κατάλληλες υποδοχές του υφάσματος, τοποθετούνται μεταλλικοί ράβδοι που προσδίδουν αντοχή στην ανεμοπίεση. Μπορούμε να κατασκευάσουμε πόρτες τύπου Μ2, οι οποίες να αντέχουν ταχύτητα έως 130 Km/h (κλάση ΕΝ 1324 1-1:2003)
  • Στην βασική έκδοση, η πόρτα Μ2 έχει μια σειρά από διαφανή παράθυρα (με δυνατότητα προσθήκης επιπλέον σειρών), τερματικούς διακόπτες, δύο ζεύγη φωτοκύτταρα ασφαλείας που αντιστρέφουν το κλείσιμο της πόρτας αν κάποιος προσπαθήσει να διέλθει κατά την στιγμή του κλεισίματος, ηλεκτρικό πίνακα ελεγχόμενο από PLC και ενεργοποιείται με μπουτόν.
  • Η πόρτα κλείνει αυτόματα μετά από ρυθμιζόμενο χρόνο. Η ταχύτητα ανοίγματος και κλεισίματος είναι περίπου 0.8 m/s έως 1 m/s.
  • Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή βλάβης η πόρτα μπορεί να ανοίξει χειροκίνητα με την χρήση ειδικού κλειδιού/μανιβέλας.

Προτεινόμενες Εφαρμογές

Gothia Mining Factory

Energy / 2016 / New York

Benchmark Technologies

Contruction / 2017 / Brasilia

Deploy B2C mindshare

Engineering / 2017 / Washington

Συμπληρώστε την φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με συγκεκριμένη προσφορά.